Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας απεργούν.

Μετά από συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Νικολάου Σκουφά, την  13/10/2011, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων-Ο.Τ.Α. με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ και το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Νικολάου Σκουφά και συγκεκριμένα των χώρων όλων των Δημαρχιακών Καταστημάτων και των ΚΕΠ, από την Παρασκευή 14 έως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με κορύφωση των κινητοποιήσεων την Πανελλαδική γενική απεργία της 19ης Οκτωβρίου 2011.

"Μπαίνουμε σε πολυήμερη κινητοποίηση όχι γιατί το θέλουμε, αλλά γιατί αναγκαζόμαστε. Δεν διεκδικούμε προνόμια, παρά μόνο την αξιοπρεπή διαβίωσή μας καθώς και των οικογενειών μας, που εδώ και μήνες η κυβέρνηση και η τρόικα μας αφαιρούν.

Μαζί με τη μείωση των δικών μας μισθών μειώνονται και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, καταργήθηκαν και καταργούνται οι Σ.Σ.Ε., αυξήθηκε η ανεργία κλείνουν κατά δεκάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις, νοσεί η ίδια η κοινωνία. Στο εγγύς μέλλον και με την εργασιακή εφεδρεία πρόκειται να βγουν εκτός εργασίας και να απολυθούν κατά χιλιάδες δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι που θα προστεθούν στο 1.000.000 των ανέργων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
free counters
2010-2015 © Καλομόδια Άρτας
Design by FThemes | Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web based Project Management
Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοδίων "Η Θεοτόκος".