Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Βράβευση της επιχείρησης Β. ΓΕΙΤΟΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Στο Μουσείο Μπενάκη, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού "Γαστρονόμος" σε παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους του κλάδου των τροφίμων. Για άλλη μια χρονιά βραβεύθηκαν ανθρώποι της προκοπής και της δημιουργίας, που, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, επιµένουν ποιοτικά. Που µε τη δουλειά τους αναδεικνύουν την πατρίδα µέσα από τα προϊόντα της, γεωργικά και κτηνοτροφικά.
Έχοντας συνείδηση της ευθύνης τους, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, συνεχώς ανανεωνόμενοι και καινοτομούντες, κάνουν τους συμπατριώτες τους υπερήφανους για τον τόπο τους και πείθουν τους ξένους να δουν μια άλλη διάσταση της Ελλάδας από αυτήν που προβάλλεται συνήθως.
Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ απονεμήθηκε στην Εταιρεία Ιχθυοκαλλιέργειες - Β. ΓΕΙΤΟΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. που εδρεύει λίγο μακριά απο το χωριό μας.
Ο Βαγγέλης Γείτονας αποτελεί παράδειγμα επιχειρηματία. Στις ζηλευτές εγκαταστάσεις της εταιρείας του λίγο έξω από την Αρτα τυποποιεί με την πολύτιμη βοήθεια της 20μελούς ομάδας του περίπου 300 τόνους καπνιστού χελιού ετησίως και τους διοχετεύει στις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
free counters
2010-2015 © Καλομόδια Άρτας
Design by FThemes | Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web based Project Management
Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοδίων "Η Θεοτόκος".