Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Εκλογές για νέα διοίκηση στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας

Σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, πραγματοποιείται στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Αρταίων Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εποπτικού Συμβουλίου, καθώς και αντιπροσώπων για την ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Κλαδική Συνεταιριστική Ένωση Πτηνοτροφικών Προϊόντων, της οποίας ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός είναι μέλος.
Η διαδικασία εκλογής θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 μ.μ. με ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Ο αριθμός των σταυρών προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι έως τέσσερις (4), για το Εποπτικό Συμβούλιο έως δύο (2) και για την ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ έως τρεις(3).
Ψηφοδέλτια τα οποία περιέχουν περισσότερους σταυρούς προτίμησης από τους αντίστοιχα επιτρεπόμενους, είτε δεν έχουν σταυρό προτίμησης θεωρούνται άκυρα. Εκλέγονται επτά (7) μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο, τρία (3) μέλη για το Εποπτικό Συμβούλιο και τέσσερα (4) μέλη ως εκπρόσωποι για την «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ».

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΓΑΛΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΙΧΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΠΕΤΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΡΤΟΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΚΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ»

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΚΑΚΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΙΧΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΝΤΑΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
free counters
2010-2015 © Καλομόδια Άρτας
Design by FThemes | Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web based Project Management
Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοδίων "Η Θεοτόκος".