Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ν. Σκουφά

Με τέσσερις συνολικά απουσίες, δυο από την πλειοψηφία και δυο από την μειοψηφία, συνεδρίασε το απόγευμα της Κυριακής το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νικολάου Σκουφά που εξέλεξε πρόεδρό του τον Αθανάσιος Παπαθανασίου µε 17 ψήφους και 6 λευκά. Αντιπρόεδρος Δηµοτικού Συµβουλίου µε 20 ψήφους και 3 λευκά από την μείζονα μειοψηφία εκλέχθηκε ο Μιχαήλ Τζίµας και γραµµατέας Δηµοτικού Συµβουλίου µε 22 ψήφους και 1 λευκό ο Περικλής Ευσταθίου.

Τακτικά µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής Δήµου Νικολάου Σκουφά, από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι:
Ροζίνα Βαβέτση (16 ψήφους), Νικόλαος Μπελής (15), Ευάγγελος Μπουραντάς (14), Κωνσταντίνος Ράγγος (16). Και από τη μειοψηφία οι Ελευθέριος Βαρέλης και Ιωάννης Φωτιάδης με 19 ψήφους έκαστος. Τη θέση προέδρου Οικονομικής Επιτροπής αυτοδίκαια κατέχει ο δήμαρχος Ευστάθιος Γιαννούλης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήµου, πρόεδρος επίσης είναι αυτοδίκαια ο δήμαρχος Νικ.Σκουφά, Ευστάθιος Γιαννούλης και μέλη από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Θεόδωρος Δρίβας, Δημήτρης Πανής, Γεώργιος Παππάς, Θεόδωρος Σερβετάς και από τη μειοψηφία ο Ιωάννης Ροβίνας και ο Μιχαήλ Τζίμας. Όλα τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν με 22 σταυρούς προτίμησης.

Οι αντιδήμαρχοι

Ο δήμαρχος Ευστάθιος Γιαννούλης μετά τις δημαιρεσίες προέβη και στην ανακοίνωση των αντιδημάρχων για τη νέα περίοδο. Την ανανέωση επέλεξε σε μεγάλο ποσοστό, όχι όμως εξολοκλήρου καθότι εκ νέου αντιδήμαρχο όρισε τον Θεόδωρο Σερβετά ενώ νέα πρόσωπα επέλεξε για τις άλλες τρεις θέσεις και συγκεκριμένα καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνουν πλέον και οι: Κοσμάς Βούλγαρης, Θεοδώρα Μαλιγιάννη και Δημήτριος Δήμος. Δεν καθορίστηκε ωστόσο από τον κ. Γιαννούλη ποιοι εκ των τεσσάρων αντιδημάρχων θα καταλάβουν τις δυο έμμισθες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
free counters
2010-2015 © Καλομόδια Άρτας
Design by FThemes | Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web based Project Management
Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί όργανο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοδίων "Η Θεοτόκος".